1. Haberler
  2. Spor
  3. Büyükşehir’in atletlerinden arka arkaya 8 derece

Büyükşehir’in atletlerinden arka arkaya 8 derece

featured

Büyükşehir’in atletlerinden arka arkaya 8 derece

Büyükşehir Belediyesi atletizm sporcuları, Sakarya Kros İl Birinciliği Yarışları’nda şampiyonluk dahil birçok önemli başarı elde etti.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü atletizm sporcuları Sakarya Kros İl Birinciliği yarışlarında ter döktü.

 

25 Şubat’ta Sakarya Atletizm pistinde gerçekleştirilen yarışlara, Sakarya’nın dört bir yanından sporcular katıldı.

 

Toplam 8 sporcudan derece

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı yarışlarda, U14 Kızlar kategorisinde Betül Sena Tercan birinci, Ecem Şura Ünlü ikinci, Zeynep Erva Karaman üçüncü ve Esila Duru Şenol dördüncü oldu.

 

Bir diğer kategori olan U14 Erkekler kategorisinde Ali Yuşa Kutun birinci, Mehmet Yasir Hoş beşinci olurken, U18 Erkekler kategorisinde ise Batın Mutluoğlu birinci ve Mert Metin üçüncü oldu.

 

Büyükşehir’den kutlama mesajı

Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, “Şehrimizde gerçekleştirilen Sakarya Kros İl Birinciliği yarışlarında derece giren kulüp sporcularımızı tebrik eder, şehrimizin dört bir yanından yarışlara katılan tüm sporcularımızı da kariyerlerinde başarılar dileriz” ifadelerini kullandı

Büyükşehir’in atletlerinden arka arkaya 8 derece
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!