1. Haberler
  2. Haberler
  3. Akşam Şekerleri sunucularından müjde

Akşam Şekerleri sunucularından müjde

featured

Akşam Şekerleri Programının sevilen sunucuları Sakaryalı Dicle Ay ve Orhan Özkan; çok yakında yeni projeler olacağının müjdesini verdi.

Mavi Karadeniz TV ‘de yayınlanan Akşam Şekerleri programı ile izleyicileri tarafından büyük beğeni toplayan ve samimi tavırları ile gönüllerde taht kuran ikili birçok etkinlik, davet, dernek ve vakıf organizasyonlarının aranan ismi haline geldi. Sakaryalı sunucular Dicle Ay ve Orhan Özkan; sinema ve dizi oyunculuğu teklifleri aldıklarını ancak bir süre daha sunuculuk yapmaya devam edeceklerini belirttiler. Sevilen ikili hayranlarına yeni projelerin müjdesini de verdi. Dicle Ay ve Orhan Özkan tarafından yapılan açıklamada “İlerleyen dönemlerde kendi projelerimiz ile gündeme geleceğiz. Ses Star Türkiye ve O Şiir Türkiye projeleri ile ekranda olacağız. Bu samimi röportaj için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

Akşam Şekerleri sunucularından müjde
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!