1. Haberler
  2. Gündem
  3. Doğaseverlerin son rotası Elmalı ve Aslanlar Göleti oldu

Doğaseverlerin son rotası Elmalı ve Aslanlar Göleti oldu

featured
default

Büyükşehir Belediyesi Sonbahar Doğa Yürüyüşleri programının son durağı adresi bu kez Elmalı Köyü Aslanlar Göleti Parkuru oldu. 12 kilometrelik parkurda keyifli bir yürüyüş gerçekleştiren doğa tutkunları, uzmanlar eşliğinde hafif egzersiz hareketleri yaptı.

 

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sonbahar Doğa Yürüyüşleri programı Elmalı Köyü Aslanlar Göleti Parkuruyla devam etti.

 

Keyifli bir gün

Uzman rehberler eşliğinde keyifli bir yürüyüş gerçekleştiren doğa tutkunları, 12 kilometrelik parkurda doğayla iç içe vakit geçirdi. Güne hafif egzersiz programıyla başlayan katılımcılar, ısınma ve kas germe hareketleri gerçekleştirdi.

 

Son parkur 8 Aralık’ta

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz Sonbahar Doğa Yürüyüşleri programı, geçtiğimiz hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleştirilmiştir. Katılan tüm doğaseverlere teşekkür ederiz. Sonbahar Doğa Yürüyüşleri takvimimiz 8 Aralık Pazar günü gerçekleştireceğimiz Göktepe Kömürlük Parkuruyla sona erecek. Programına tüm doğaseverler davetlidir” ifadeleri yer aldı.

Doğaseverlerin son rotası Elmalı ve Aslanlar Göleti oldu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Sakarya Son Dakika Haberleri - Sakarya'nın Gündemi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!