Erenler Belediyesi’nde sıcak karşılama
Türkiye Yüzyılı Partisi Genel Başkan Vekili Murat Vilken, Gençlik Kolları Genel Başkanı Selçuk Bakır, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ergün, Genel Başkan Vekili Danışmanı Selin Cayman ve İl Başkanı Fikri Ataş; Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç’i belediyedeki çalışma ofisinde ziyaret etti. Heyet, yeni kurdukları partiye dair bilgi paylaşımında bulunarak Başkan Dinç’e misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.
Parti hedefleri
Ziyaret sırasında parti yöneticileri, Türkiye Yüzyılı Partisi’nin kuruluş hedeflerini ve çalışma prensiplerini aktarırken, özellikle gençlik kollarının yapacağı faaliyetler hakkında bilgi verdi. Erenler Belediyesi ile iş birliği içinde çalışmayı önemsediklerini vurgulayan heyet, ilçede hayata geçirilebilecek projeler üzerine Başkan Dinç ile fikir alışverişinde bulundu.
Destek ve teşekkür
Başkan Dinç, nazik ziyaretleri ve paylaşılan bilgilere teşekkür ederek, ilçede yapılacak her türlü olumlu çalışmaya destek vermekten mutluluk duyacaklarını ifade etti. Ziyaret, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve karşılıklı iyi dileklerle son buldu.